Värmlands IT-service är ett företag i IT-branschen med stor ambition att utvecklas och hjälpa till, kort och gott, vi brinner för service. Vår verksamhet riktar sig mot i första hand företag med upp till 20 datoranvändare. Vi välkomnar även privatpersoner som söker hjälp.

Räcker tiden inte alltid till? Att datorerna krånglar gör inte saken bättre. Detta är något som vi på Värmlands IT-Service hjälper er med. Vi servar och underhåller era datorer för snabbare och säkrare drift. Naturligtvis på er begäran, antingen vid akuta fall eller genom att ni tecknar serviceavtal med oss. Vi säljer även datorer i de fall ni skulle behöva utöka eller ersätta.

Vi är leverantören av kompletta IT-lösningar som ert företag behöver.

Service sker i fräscha,
nybyggda lokalar.
Värmlands IT-Service utför installationer av kompletta nätverk, med allt från servrar till klienter. Vi hjälper er med en säker och pålitlig internetaccess.

Oavsett om ni idag har en webbsida eller inte, har vi kompetensen att skapa en ny eller förändra er befintliga. Vi kan även registrera ett domännamn och skaffa webbhotell åt er till ett förmånligt pris. Vi har kompetensen att skräddarsy Windows-applikationer. Programspråken vi använder är bland andra C, C++ och C#.